verkeersborden deel 2 (geintjes over ambtenaren)

Vroeger leerden we op de kleuterschool tellen met een telraam (een rekje met kraaltjes die je heen en weer kon schuiven). De ambtenaren die dit ook hebben gedaan die weten nog steeds hoe het moet. Maar de nieuwe generatie heeft gebruik gemaakt van de moderne techniek. De rekenmachine of calculator. ….. en ,,,,, deden hun intreden. een nul is niets. twee nullen is nog steeds niets. Maar als er iets voor staat dan zijn de rapen gaar. Dan is een bestelling van 100 palen via zo’n modern apparaat in een keer 10.000 (ja het is een punt en geen komma) palen. Wordt die ambtenaar toch boos!! Nou meneer de ambtenaar, kunt u mij dan vertellen hoe het wel gegaan is?? zegt de ambtenaar: mijn colega heeft te veel borden besteld. En al die borden nemenn natuurlijk veel ruimte in beslag. dus heb ik maar een paar paaltjes besteld zodat de borden ieder weer een paaltje hebben.  maar toen mijn collega die enorme stapel palen zag toen bestelde hij weer wat borden bij. enz. enz. Tot dat het magazijn vol was. en toen. ja nu. marktplaats? nee dat mag niet. laten we ze dan maar dumpen in Lelystad-Haven!!!697

698

Straks in verkeersborden deel 3 het begrip voetpad, fietspad de voetfiets en het voorangsfietspad waar nog best een paar bordjes bij kunnen.

Leave a Reply