Verstopertje spelen

Omdat het vandaag zondag is gaan we verstoppertje spelen. En de gemeente speelt mee.
Wat zit er verstopt onder dit water???

672

De bestrating van het schoolplein

673

En wie of wat zit er verstopt in dit bosje??

674

Goed geraden. De afvalbak. Zou de gemeente ook zo goed zijn in het opsporen van de afvalbak? of vertellen jullie het als je de man van de gemeente tegenkomt?? Wel even zoeken, want ook hij doet mee met verstoppertje spelen!!

675

676

De volgende bossage (begroeiing) bevind zich aan het begin van de hondenkop. Wat zal zich daar nu verstopt hebben???

677

Juist ja, gewoon een boot. en hij ziet er nog goed uit. Wie is de eigenaar van deze boot? Of wie wordt de nieuwe eigenaar? Als je goed zoekt ligt erook nog een redelijk goede surfplank. Hier heeft voorlopig de natuur gewonnen in het spel vestoppertje spelen!!

678

Leave a Reply