Jacht Vision

Tijden het pinksterweekend wordt naast Bataviastad Jacht Vision gehouden. Voor dit gebeuren is de volledige boulevard afgesloten. Voor de duizenden bezoekers die Yacht Vision bezochten is extra parkeergelegenheid aangebracht en zijn pendelbussen ingezet. Op de foto hieronder een van de parkeerplaatsen bij Bataviastad.628

Om toegang tot het afgezette gebied te krijgen moest behoorlijk in de buidel worden getast. Zo betaalt een volwassen 15 Euro en kinderen van 4 tot 12 jaar 7,50 Euro. Deze foto’s kosten mij gelukkig niets, zodat ik u in elk geval een leuk overzicht kan laten zien. De foto hieronder laat Batavia stad zien met rechts het nieuwe deel dat beina af is. op de achtergrond de haven waar het geheel zich afspeeld. 629

630

De foto’s op dit web-log mogen gecopieerd worden, zodat inzoemen tot de mogelijkheid behoort. Op verzoek kunt u een betere kwaliteit ontvangen door een mailberichtje te sturen naar mail@lelystadhaven.info

Leave a Reply