Persbericht

Persbericht200_6

Lelystad presenteert zich op Yacht Vision

Van 23 t/m 28 mei  is de gemeente Lelystad aanwezig met een stand op de Yacht Vision Boatshow in en om Bataviahaven. De gemeente presenteert zich met haar woon- en recreatiemogelijkheden aan de verwachte 40.000 tot 60.000 bezoekers. Het toekomstige stadsdeel Warande neemt op de stand een prominente positie in.

De gemeente benut de kans om bezoekers aan de boatshow te wijzen op de ontwikkeling van Warande, xc3xa9xc3xa9n van de grootste woningbouwlocaties in Nederland de komende jaren. Start bouw is verwacht eind 2008. Omdat de groei van Lelystad naar 80.000 inwoners juist daar moet plaatsvinden, begint de gemeente nu al met de promotie van dit gebied en introduceert de gemeente Lelystad Warande als woonlocatie bij mensen die daar mogelijk in gexc3xafnteresseerd zijn.

xe2x80x98De groene ambitiexe2x80x99

Warande wordt een wijk, ruim van opzet, met veel groen en water. Het Ontwikkelingsplan Warande gaat uit van 18 woningen per hectare. De gekozen slogan voor Warande is dan ook xe2x80x98de groene ambitiexe2x80x99.

Attentie

Voor bezoekers die Warande als mogelijke woonlocatie op hun lijstje zetten en zich inschrijven als belangstellende, heeft de gemeente tijdens de boatshow een Warandeattentie klaarliggen.

Naast Warande wordt ook de stad Lelystad met al haar woon-, werk-, en winkelvoorzieningen gepromoot. Het Toeristisch Informatiepunt Lelystad wijst in de voorlichtingsstand op de vele attracties en bezienswaardigheden, de rijkdom aan natuur en uiteraard ook op de watersportmogelijkheden die Lelystad aan inwoners en bezoekers te bieden heeft.

De openingstijden van Yacht Vision zijn: woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 mei van 11.00 xe2x80″ 18.00 uur; zaterdag 26, zondag 27 en (pinkster)maandag 28 mei van 10.00 xe2x80″ 18.00 uur. U bent van harte welkom in de stand van de gemeente Lelystad.

Leave a Reply