De rust lijkt wedergekeerd

Het zal u niet zijn ontgaan dat de afgelopen tijd het web-log geteistertd werd door bewoners die het niet zo nauw namen met hun uitspraken en leugens. bovendien hebben zij getracht dit anoniem te doen door meerdere valse namen te gebruiken.
Om deze reden is besloten om reacties te controleren voordat ze op het web-log verschenen. Overigens is er geen enkele reactie afgekeurd, zodat alles  gepubliceerd is. Nu de rust zoals het lijkt is wedergekeerd is het web-log enige dagen terug weer volledig vrij gegeven. Dit betekend dat uw reacties direct geplaatst worden zonder tussenkomst. Ik ga er van uit dat u net als in het verleden met respect uw reacties zult plaatsen.
Heeft u zelf iets te melden over de wijk, stuur dan een mail naar  mail@lelystadhaven.info u krijgt altijd antwoord.

Leave a Reply