koninginnendag (voorloper)

op 28 april (2 dagen voor koninginnendag) heeft de bewonersgroep Ringdijk een kleine vrijmarkt gehouden in eigen straat. Tijdens deze feestdag was er een enorme kraan van 40 meter waarmee je tegen een kleine vergoeding naar boven kon om te genieten van het uitzicht en het maken van een foto of film van je eigen huis, straat of omgeving. De opbrengst (na aftrek van de kosten) komt volledig ten goede aan de vereniging.596

De groep bestaande uit zo’n 80 bewoners heeft al eerder straatfeesten georganiseerd zoal kort geleden het paasfeest. Zij willen proberen om volgend jaar iedereen op de Ringdijk aan een vrijmarkt te laten deelnemen. Of het hen gaat lukken??  Tot op heden zijn zij in ieder door hun genomen initiatief  ruim geslaagd. De titel "kan niet  bestaat niet".
Ga vooral zo door.

Leave a Reply