Krakers in haven 2007

Net als vorig jaar wilde een koppel tortel duiven bezit nemen van de antennemast. Vorig jaar ging het fout, toen viel het nest naar beneden tijdens het omhoog draaien van de mast. Het tweede nest ging wel goed omdat het bekend was dat het nest er zat, echter kon de mast niet meer worden gebruikt. Dit jaar is er voor gekozen om de vogels te weren door de bouwmaterialen voortijdig te verwijderen. Maar net als ik laat ook de duif zich niet zomaar uit het veld slaan. Of de gekozen plek ideaal is daar heb ik mijn twijfels over, maar dit keer heeft opnieuw de vogel gewonnen. Ben zeer benieuwd naar welke satelliet de vogels kijken?

volgend jaar maar een extra voorziening aanbrengen met breedbeeld tv.587_1

588
589

595

Tijd om uit te vliegen, maar wel eerst je kamer opruimen en schoon achter laten svp.
606

Leave a Reply