Hobbymarkt in De Windhoek

Op vrijdag 20 april a.s  organiseren de Gemeente, buurtcentrum De Windhoek en de SWOL een hobbymarkt in het buurtcentrum, Ringdijk 187. De middag duurt van 13.30 xe2x80″ 16.30 uur en de kosten hiervoor bedragen xe2x82xac 1,50. Hiervoor krijgt u koffie en thee en kunt u deelnemen aan diverse workshops, zoals bijvoorbeeld miniscrapboek, 3 D kaarten maken, computeren of een groenworkshop. Om een schatting van het aantal bezoekers te kunnen maken vragen wij u zich aan te melden bij de SWOL, telefoon 22 14 29.  Voor meer informatie kunt u op het zelfde telefoonnummer terecht bij Elleke Leijten en Marjolein Scholten. We hopen u te ontmoeten op 20 april a.s.

Workshopgevers gezocht!

Voor deze hobbymarkt zijn we nog op zoek naar enthousiaste hobbyisten die hun hobby graag met anderen delen en een workshop kunnen verzorgen tijdens deze middag. Wilt u meedoen aan deze hobbymarkt laat ons dit dan zo snel mogelijk  weten. Voor aanmelding en informatie kunt u contact opnemen met Elleke Leijten of Marjolein Scholten (SWOL), telefoon 22 14 29.

Leave a Reply