Voetpad Purmer

1_9
Welkom op  Voetpad Purmer   Een nieuw web-log

Wie, Wat, Waar, Wanneer, maar vooral Waarom.

Ongetwijfeld heeft u in de reacties van de laatste tijd kunnen lezen dat een aantal buurtbewoners geprobeerd heeft om mij en de rest van mijn gezin zwart te maken (in een kwaad daglicht stellen).
Zij hebben hiertoe alle gelegenheid gekregen. Er is geen enkele reactie door mij tegengehouden en letterlijk alles is gepubliceerd. (er is dus niets gecensureerd)
De laatste stukjes nadat ik ze heb goedgekeurd (ook al waren ze tegen mij en mijn gezin gericht en geven zij een verdraaiing van de werkelijkheid weer). Maar al te vaak heeft u mij de vraag gesteld waarom ik deze aantijgingen heb toegelaten tot het Web-log. Iedereen heeft daar een persoonlijk antwoord op gekregen. Maar voor degene die niets hebben gevraagd het volgende: Ik heb geleerd dat als je mensen hun gang laat gaan, ze vroeg of laat vanzelf door de mand vallen. En als je dan alles op een rijtje zet dan is de anonimiteit van hen die mij anoniem in een kwaad daglicht wilden stellen al snel verdwenen. Als je de gegevens eenmaal hebt dan kun je je richten op de juiste personen.
Vandaar deze late reactie. Maar wel een reactie met een grote mate van zekerheid, want fouten maken kun je je eigenlijk niet veroorloven, maar zijn ook niet altijd te voorkomen.

Kritiek is altijd welkom, daar kun je alleen maar van leren. Maar onterechte kritiek is een ander verhaal. Omdat de zaak nogal veel ruimte inneemt is besloten om hiervoor een apart web-log op te zetten.
Op dit nieuwe web-log is alvast een begin gemaakt, maar er komt nog veel meer.
In tegenstelling tot wat u van mij gewent bent komt het verhaal nu echt van een kant, maar dan wel van mijn kant. Zie het maar als een laatste reactie (een weergave van de werkelijke feiten), maar wel een zeer uitgebreide reactie op de reacties van diegenen die mij en mijn gezin de laatste tijd getracht hebben in een kwaad daglicht te stellen (de afsluiters van het voetpad en hun familie).
Deze mensen hebben lang genoeg de tijd gehad om hun gal (voornamelijk onterechte kritiek) te spuien. Nu is het mijn beurt om opnieuw de waarheid boven water te brengen (eigenlijk op indirect verzoek van deze mensen).
Waarom een nieuw web-log?
Omdat het web-log xe2x80x9cLelystad-havenxe2x80x9d hier niet voor bedoelt is en er zoveel informatie is dat ik er een compleet web-log zou kunnen vullen.
Bovendien kan ik mij voorstellen dat een groot aantal bezoekers van web-log xe2x80x9cLelystad-Havenxe2x80x9d niet gexc3xafnteresseerd is in deze soap.
Aan u dus de keuze om te kijken op Voetpad Purmer of deze berichtgeving te negeren.

Voor ik het vergeet ; Ik heb toegegeven een fout te hebben gemaakt en zou hiermee naar buiten komen. En zoals u weet kom ik mijn afspraken altijd na, ook al duurt het soms wat lang. In mijn berichten heb ik aangegeven dat nagenoeg alles in deze zaak te wijten is aan het wanbeleid van de gemeente Lelystad en de notaris. Dit om verdere escalatie in de straat te voorkomen. Kort geleden is de zaak hier opnieuw aardig gexc3xabscaleerd, waarbij andere bewoners gedupeerd werden.
Dit wilde ik voorkomen, echter zijn deze bewoners een andere mening toegedaan en hebben besloten om tot een persoonlijke vete over te gaan via dit web-log.
Mijn fout is dat ik geprobeerd heb deze bewoners buiten schot te houden, juist om een escalatie in de buurt te voorkomen.
Een enorme fout, waar zij hun voordeel mee konden doen.
Maar deze fout zal ik recht zetten. Reken daar maar op. Hoe ver ik hiermee zal gaan is volledig afhankelijk van hun volgende actie. Ik heb een brede rug en ben vasthoudend als een pitbull.
Als keeshondje had ik deze zaak nooit bij de Raad van State gewonnen.
Buiten dit extra web-log komt er op kort termijn een nieuwe website. Een website die tot doel heeft naar buiten te brengen hoe het bestuur van de gemeente Lelystad ons als burgers heeft behandelt in deze zeer lange procedure. Ik kan u nu al verklappen dat ik hierbij niets, maar dan ook niets achterwege zal laten.
Zo is er een ambtenaar geweest die brieven achterover drukte en een bestuur die er alles aan deed om deze zaak buiten de gemeenteraad te houden. Hierbij stonden ze in het openbaar de gemeenteraad voor te liegen. Zoals ik al eens eerder tijdens een gemeenteraadsvergadering naar voren heb gebracht : “een zaak die behoorlijk stinkt”. De gemeenteraad zelf valt hierin niets te verwijten. Met name de Inwonerspartij en later leefbaar Lelystad alsmede 3VO en de wijkraad (voor ik hier deel van uitmaakte) hebben gestreden voor het belang van de gedupeerde bewoners en kinderen.
De nieuwe site: informatie over de gemeente lelystad verwijst tijdelijk naar het Nieuwe web-log. Nog even geduld

Chris Koeree (de eerlijke vinder)

Leave a Reply