Controle op reacties

Kort geleden is besloten de reacties op dit web-log aan een controle te onderwerpen.
Aanleiding voor deze controle is een enorme hoeveelheid reacties die slechts tot doel hebben om onrust te stoken en leugens te verspreiden. Ondanks deze negatieviteit is er geen enkele reactie gecensureerd. Alle reacties zijn geplaatst zoals ze zijn aangeboden.
Voor u als bezoeker van dit web-log zal dit ook zo blijven, met uitzondering van een klein groepje die bovenvermelde tot doel hebben. De anonimiteit blijft zoals altijd beschermd, tenzij u net als dit groepje alle fatsoensnormen overschreid en een doel nastreefd zoals zij voor ogen hebben.
Nog dit weekend zal ik zelf reageren op dit groepje bewoners. en u laten weten hoe de vork nu werkelijk in de steel zit.

Ik hoop in de toekomst alle reacties weer vrij te kunnen geven, maar dit is geheel afhankelijk van het gedrag van deze bewoners. Tot aan dat moment zullen uw reacties enkele uren vertraagd worden weergegeven. Excuses voor het ongemak.

Heeft u iets te melden of heeft u een tip, stuur dan een mail naar mail@lelystadhaven.info

Leave a Reply