Stormschade

De zware storm is inmiddels al weer een tijdje voorbij, maar ook vandaag ging de wind aardig tekeer. Hier en daar zie je nog een stukgewaaide schutting, maar het meeste staat er gelukkig weer goed bij. Voor de een is zo’n omgewaaide schutting een stuk afval terwijl een ander er weer dankbaar gebruik van maakt. Zo ook op het Andijkpad waar de jeugd al enkele jaren zelf een hut bouwt van afval materialen.547

548
Nu is het zo dat dit eigenlijk niet mag, maar aan de andere kant doen ze er geen kwaad mee. Jammer dat het winkeltje nooit open is als ik er langs kom. Met wijkbeheer is afgesproken dat dit gedoogd wordt, als het maar niet teveel rommel oplevert. Dus jongens: even de losse rommel opruimen. En kijk uit met het gereedschap van je vader, want ik weet zeker dat hij er niet blij mee is als ik deze schroefmachine ongezien zou hebben meegenomen. Succes met het bouwwerk.
549

1 thought on “Stormschade

Leave a Reply