Folders in de wijk

De laatste partijen folders zijn netjes opgeruimd en de daders zijn vervangen door nieuwe bezorgers die naar ik hoop wel netjes doen waarvoor ze een vergoeding ontvangen. Op de bovenste twee foto’s ziet u de laatste partij op de hondenkop en het speelplaatsje aan het einde van Zijpe. Deze zijn inmiddels verwijderd. de laatste stapel bevind zich nog op het adres (zie foto). Deze laatste partij ligt hier al ruim een jaar en zal spoedig worden verwijderd.543

544

545
546

Mijn grootste waardering gaat uit naar de verspreidingsgroepen die direct reageren op een klacht. Door middel van een codering in de folders kunnen zij vrij snel achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is. Ook zij zijn erbij gebaat dat de folders netjes afgeleverd worden. Ziet u nog ergens nieuwe folders liggen, neem dan contact op met de wijkpost.

Houd Lelystad-Haven schoon 

Leave a Reply