Aanpassing web-log i.v.m. internet terreur

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat er vanaf 2 maart een aantal reacties zijn geplaatst door bewoners (mensen die ze niet helemaal op een rijtje hebben). Zij hebben 9 dagen de gelegenheid gehad om medestanders te vinden door hun leugens te verkondigen op dit web-log. Maar nu is dit ten einde. voor deze bewoners is het web-log voorlopig gesloten. Dit betekend ook voor de overige bezoeker dat uw reactie niet gelijk zal worden gepubliceerd, maar eerst door mij moet worden goedgekeurd. Hierbij zal de drempel net als in het verleden laag liggen, met uitzondering van degene die het web-log misbruiken zoals zij. Het spijt mij enorm, maar het is niet anders. Binnenkort een uitgebreide reactie (bericht) van mijn kant, waarin ik u duidelijk zal maken hoe het in elkaar zit, waarbij de naam de eerlijke vinder opnieuw zal uitblinken in eerlijkheid. Ik kan u nu al verklappen dat ik een enorme fout van mijzelf naar buiten zal brengen. Maar deze fout zal nimmer opwegen tegen hetgeen dit zeer kleine groepje in onze wijk heeft aangericht.

5 thoughts on “Aanpassing web-log i.v.m. internet terreur

 1. een " leugenaar" , een buurtbewoner, een andere bewoner en spookje

  Typisch bericht dit, als mensen het niet met je eens zijn wil dat niet gelijk zeggen dat het leugens zijn, vrijheid van meningsuiting. Ook al is dit niet jouw mening. Je laat je erg kennen door alleen jouw eenkennige en zeker niet altijd eerlijke verhaal hier op te zetten. En zeker heb je fouten gemaakt, die heb je nu terug gepresenteerd gekregen hier. Slechte verliezer door zo te reageren. Als je dan zo vreselijk eerlijk bent zoals je altijd beweerd dan sta je ook toe dat mensen reageren op je stukjes, dan kun je daar tegen, als volwassen persoon. En dan ga je niet kinderachtig de stukjes weren ( censureren) en alleen er maar op zetten wat jij goedkeurt….Er worden tenslotte ook bewoners gedupeerd door jouw daden, dan zul je een vent moeten wezen en accepteren dat dat er ook bij hoort en niet wegkruipen in een weblog met alleen jouw sprookjes.. Maar al zal de waarheid mischien hier niet naar buiten komen door jouw afgesloten versies, dan zal het op een andere manier wel lukken. Dit weblog afsluiten voor bepaalde bewoners zal er niet voor zorgen dat je maar kunt zeggen wat je wilt over bepaalde zaken…Als je een beetje lef en fatsoen hebt, dan plaats je dit

 2. Chris (de eerlijke vinder)

  Met alle plezier plaats ik uw reactie, temeer omdat u duidelijk naar voren brengt wat uw doel is.

  Uit uw reactie komt duidelijk naar voren dat u er alles aan gelegen is om mij persoonlijk in een kwaad daglicht te stellen, waarbij u opnieuw anderen voor uw karretje spant die later voor u de klappen moeten opvangen.

  xe2x80x9cEr is voor U natuurlijk niets leuker dan mensen proberen zwart te maken door middel van zogenaamd verschillende personen.xe2x80x9d., zoals : xe2x80x9ceen leugenaarxe2x80x9d, een buurtbewoner, een andere bewoner en het spookje

  En nu wordt u boos omdat deze reacties gecontroleerd en geweerd worden omdat deze van 1 persoon blijken te komen die anoniem verschillende namen gebruikt. Dit weblog is daarvoor NIET bedoeld. Dit weblog is bedoeld om zaken die in deze wijk niet goed lopen te verbeteren, liefst met behulp van de gemeente.
  Als dat niet kan door de buurtbewoners zelf.

  Binnenkort mijn reactie.

  Chris (de eerlijke vinder)

 3. verschillende personen

  Mij is niet alles aangeSlegen om je in een kwaad daglicht te stellen, foute veronderstelling ook dat ik in mijn eentje ” meerdere personen ” ben. Schijnbaar kun je niet controleren wie wie is. Ik vind dit een heel leuk weblog maar vind dat bepaalde zaken er niet op thuishoren en zeker niet op de manier hoe jij ze als eerlijke vinder etaleert. Meerdere mensen vinden dat schijnbaar, en hebben dat nu op een niet zo plezierige manier naar jou toe laten blijken. En niemand hoeft voor mij de klappen op te vangen, dat doe ik zelf wel. En wie nog meer reageert moet dat voor zich weten. En boos ben ik ook niet, ik geef alleen mijn mening weer dat ik het niet netjes vind om als ” leugenaar” uit gemaakt te worden , simpelweg omdat de meningen uit een lopen. En daarbij komt dat als dit weblog bedoeld is dat zaken in deze wijk beter gaan lopen , misschien eens een idee om zaken die afgehandeld zijn , te laten gaan en niet steeds over de rug van de betrokken bewoners weer op te rakelen, dan krijg je ook de bal niet terug gekaatst….

 4. Chris (de eerlijke vinder)

  Wist u dat ze bij de LOI (sorry, mag geen reclame maken) cursussen xe2x80x9cbegrijpend lezen in de Nederlandse taalxe2x80x9d geven! En als u deze cursus had gevolgd, had U kunnen lezen dat de zaak voor deze bewoners ten einde is (tot 2 keer toe zelfs) en dat ik alleen met de gemeente in de clinch ben.

  Maar kennelijk stelt u het op prijs als ik aan de zaak xe2x80x98voetpad Purmerxe2x80x99 via het weblog nog meer aandacht besteed en met name in de richting van de bewoners in plaats van de gemeente.
  Uw reacties en de reacties van de andere bewoner(s) kan ik slechts interpreteren als stemmingmakerij en dat U juist aandringt op een openbaarmaking van wat er zich hier zoal op het pleintje afgespeeld heeft.
  Ik ben echter van mening dat de betreffende bewoners dit niet op prijs zullen stellen.
  Ik adviseer u bij deze dan ook om mijn stukjes nogmaals te lezen.

  Chris (de eerlijke vinder)

 5. geen naam opgegeven

  Interpreteer whatever you want, who you want it, enige punt is , spreek dan is een keer de waarheid en vertel het hele verhaal, het eerlijke verhaal. Nee wij wilden jouw zendmast hier niet in de buurt, we hebben bezwaar gemaakt, schijnbaar mag dit , dus laten we het zo. Wat het voetpad betreft zijn er ook een aantal zaken, je schreef, omdat er negatieve stukjes over mij verschenen op de site moest ik reageren. Je bent zelf begonnen met die negatieve stukjes aanbieden aan destijds wilde willy en hebt er de meest vreselijke cowboyverhalen van gemaakt en onterecht met beschuldigingen rondgestrooid. En wat je naar de bewoners van het voetpad nog wil doen , is jouw zaak. Daar lok je alleen maar negatieve reacties mee uit en die wil je zelf schijnbaar niet hier, dat is wat je aangeeft. Verder denk ik dat je mond erg groot is over die LOI cursus, daar je zelf zo ongeveer een analfabeet bent in de nederlandse taal, qua spelling , in grammaticaal opzicht ( als je al weet wat dat betekent??!) Maar als er inderdaad meer gepubliceerd moet worden over wat zich hier heeft afgespeeld dan zul je mischien eens naar je eigen aandeel daarin moeten kijken en dat dan ook eens netjes publiceren hier, wel zo eerlijk!! En als daar dan negatieve reacties op komen dat niet gelijk simpel afdoen als “internetterreur” en de site gelijk dichtgooien en censureren. Verder denk ik nu dat in ieder geval mijn standpunt hier in duidelijk is over de oneerlijkheid van het dichtgooien van deze site voor mensen die het niet met jouw standpunten eens zijn, want daar ging het tenslotte over. Verdere discussie over allerlei andere zaken lijkt me niet zo zinvol, daar onze belangen toch nooit evenredig zullen zijn…..Voor andere mensen kan ik niet praten dus ik laat het hierbij, Suc6 met je site nog

Leave a Reply