Parkeergedrag en tuinonderhoud

Over het algemeen hebben we in haven niet te klagen over het aantal parkeerplaatsen. Dit was in Amsterdam wel anders. Maar als u een auto parkeert, let u er dan ook op of een ander er geen last van heeft? Soms is het niet anders, maar in dit geval kun je de auto natuurlijk ook een klein stukje minder ver naar achteren plaatsen. Ook de haag een klein beetje bij(af)knippen is geen overbodige luxe.

De trotoirs (als ze er al zijn) zijn vaak niet breder dan 1,5 meter. In dit geval (een tegel is 30 cm) neemt de haag hiervan 45 cm in beslag en de auto 60 cm. Voor de voetganger blijft er slechts 30 cm over. En als die voetganger een kinderwagen of boodschapenkarretje bij zich heeft dan is er echt geen doorkomen aan. Wat denkt u overigens vanĀ  zo’n trekhaak ‘s avonds als het donker is. GVDGV!!!!!
839

Leave a Reply