Lelystadhaven, een wijk om trots op te zijn? Of???

523

Zwerfvuil, je ziet het in elke wijk. Maar als ik zo om me heen kijk dan wordt het hier in haven steeds erger. En hoe erger het wordt hoe lakser men er mee omgaat. Een beetje meer of minder? Het maakt niets meer uit! Krantjes lopen? waarom? Dit is toch veel gemakkelijker!! Tot dat????
524
525
526
Dit kan toch zo niet langer. Adverteerders betalen veel geld voor deze folders en de bezorging hiervan. En de rotzooi blijft maanden liggen. De datum is nog af te lezen. En zefs de adressen waar ze in december bezorgd hadden moeten worden staat er op. Alles is traceerbaar. Ook de persoon die ze had moeten bezorgen. Overigens was de grote berg met losse folders op de dijk van de hondenkop van twee weken geleden. Voor de bezorgers (niet bezorgers) van deze bladen krijgt dit nog een staartje. Ziet u buiten deze partijen elders in de wijk nog nieuwe pakketten folders liggen? Stuur dan een mail naar dit web-log, de wijkpost of de wijkraad. zodat we hier een einde aan kunnen maken. Nog even een kleine hint. Het is niet verboden om zelf wat vuil op te ruimen in uw eigen omgeving. Geef ook eens het goede voorbeeld, want wachten op een ander heeft geen enkele zin, want dat wachten doet die ander al. "Het kip en ei verhaal ".

2 thoughts on “Lelystadhaven, een wijk om trots op te zijn? Of???

 1. Verbaast (kijk nergens meer van op !!)

  Tijdje geleden kon je je opgeven voor de mooiste en schoonste straat in Nederland. Dat is hier niet mogelijk.

  Ja wat een fijne burgers wonen er in Lelystad-haven.
  Gooi je rotzooi maar op de grond.
  Mag de gemeente het opruimen ,en de gemeente werkt snel hoor !!!
  Zal het bij de daders ook een rotzooitje thuis zijn.

  Misschien kunnen we eens met z’n allen met een papierprikker de boel schoonhouden. Om te laten zien dat het ook anders kan!!!!!

Leave a Reply