Snelheidscontrole in de wijk

Enkele dagen geleden is de politie in de omgeving Harderwijkstraat begonnen met een gerichte snelheidscontrole. De agenten hebben het voornemen om zich voorlopig opvallend op te stellen.515

Het gaat hen niet om de opbrensten maar om de veiligheid in de wijk. Nu is  de omgeving van de Harderwijkstraat aan de beurt, maar binnenkort zal ook de ringdijk onder handen worden genomen. De gebruikte lasergun kan tot op grote afstand metingen verrichten waardoor de pakkans behoorlijk groot is. Bovendien gaan ze ook nog eens achter u aan als u na een overtreding een zijstraat in duikt. Wij zijn blij dat de controles eindelijk een worden gehouden daar waar de hoge snelheid het grootste risico met zich meebrengt. In de woonwijk dus. U bent gewaarschuwd!!!

4 thoughts on “Snelheidscontrole in de wijk

 1. Mich

  Zo ben je ook weer eens bezig werd wel tijd heb de afgelopen maand regelmatig gecheckt maar het bleef een dooie boel ik hoop dat je het goede werk weer voort zet en ons weer regelmatig op de hoogte houdt van wat er zoal aan de hand is in de wijk

  Groetjes Mich

 2. Chris (de eerlijke vinder)

  Bedankt voor je reactie Mich.
  Buiten dit web-log heb ik nog heel veel andere dingen te doen. Zo zet ik mij in voor de wijkraad en houd mij ook met de website van de wijkraad bezig. Ook deze website had de nodige aandacht nodig, waardoor het web-log minder aandacht kreeg. mijn excuses hiervoor. Verder houd ik mij bezig met een aantal amateurrepeaters in de Flevopolder (zie FLD onder links in de linker kolom) hetgeen ook de nodige aandacht vraagt. Verder heb ik nog een heel lang lopende procedure met de gemeente Lelystad waar de honden geen brood van lusten. (voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om de buurtbewoners maar om het wanbeleid van de gemeente Lelystad). Hierover binnenkort meer op TV Flevoland.

 3. Verbaast

  Ik vind het goed dat de politie in Lelystad-haven komt controleren. Maar waarom worden nu de verkeerden geflitst, iemand die netjes tussen de 30 en 40 kilometer per uur rijdt, en geen asociaal gedrag vertoond blijkt nu de dupe. Een goeie kennis is bekeurd voor 35 kilometer per uur.
  Ik begrijp dit niet, de mensen die met gierende banden door de wijk rijden worden niet aangepakt. Nu wordt er statisch gekeken door de politie. Men moet een s met een burgerauto controleren.
  Dan kan er eens wat gedaan worden aan asociaal rijgedrag !!!!

Leave a Reply