Stormschade

494

Op 14 januari schreef ik een stukje over bootjes en bootwrakken. Hierbij maakte ik een foto van twee kleine bootjes en een kleine catamaran. Vandaag maakte ik opnieuw een foto van de plek waar de catamaran lag.
483

484
De storm heeft de boot opgetild en vijftig meter over een parkeerplaats heen geblazen. Of de boot tijdens zijn vliegtocht schade heeft aangericht is niet bekend.
485
Nu maar hopen dat de boel door de eigenaar wordt opgeruimd. Ook de andere bootjes op het bovenwater nabij Schermer liggen er trodeloos bij. Zo heeft de storm er gedeeltelijk onderzeexc3xabrs van gemaakt. Dit geld ook voor het bootje aan het einde van de Harderwijkstraat naast de kinderspeelplaats.
493

486
487
488
489
490
491
492

Aan de zijkant van een woning op Schermer zat een enorme wand met klimop. Ook hier heeft de storm zijn werk rigoureus gedaan en heeft ook nog een dakpan meegenomen. De gemeente heeft de haag  die als een stuk tapijt half uitgerold over de openbare weg heen lag opgeruimd.
495

496

Txc3xaejdens de vorige storm was 1 van de sierpalen op de rotonde omgewaait. Wat er met deze paal gebeurd is dat is niet bekend?  497

En dit keer liep de gemeente Lelystad voorop in het aankondigen van de verkeershinder van vandaag, Hetgeen de weergoden hen niet in dank afnamen. Zie het resultaat!!
498
Er was nog veel meer schade, echter was het niet meer mogelijk om een goed plaatje te schieten. Morgen meer over de stormschade in Lelystad-Haven

3 thoughts on “Stormschade

 1. storm heeft ook zijn voordelen

  hahahaha wat heb ik moeten lachen van die foto’s met de klimop die er afgewaaid is.
  Wij hebben vorig jaar zomer nog met de eigenaar staan praten over die wand
  Hij wilde het er eigenlijk wel af hebben maar het was er zo moeilijk af te krijgen dat ze het uiteindelijk gewoon steeds kortsnoeide.
  Dank je wel storm, scheelt een hoop werk.

 2. Mich

  Even over die palen op de rotonde van 3 naar 2.
  Die was al om bij de eerste storm van dit jaar voor de oplettende automobilist was dit dus niet nieuw.
  Maar ok je hebt gelijk het is storm schade.
  De paal was overigens al aardig verrot .

  groetn Mich

Leave a Reply