Kinderdisco

Kinderdisco

Het bestuur van stichting MFA De Windhoek heeft samen met de beheerder besloten om de kinderdisco die elke laatste vrijdag van de maand wordt gehouden in eigen beheer te nemen. Deze beslissing is genomen nadat vorige maand de kinderen in de kou zijn blijven staan door de vereniging ABL.

Deze maand (december) is er geen kinderdisco, daarvoor in de plaats is er een groot kerstfeest georganiseerd op 22 december (er is plaats voor ong. 30 kinderen). Hieraan werken een aantal instanties mee nl. MFA De Windhoek, SWOL (stichting welzijn ouderen Lelystad), Het Leger des Heils, wijkpost Lelystad-Haven. Verder zijn er ook nog een paar sponsors nl. Albert Heijn (Lelystad-Haven) en Flevobird. Het kerstfeest start om 14.30 met een jeugdprogramma (7 t/m 12 jaar) en wordt om 17.00 afgesloten, vervolgens volgt er een kerstprogramma voor de 55+ uit onze wijk.
Aan dit kerstfeest zijn geen kosten verbonden!!

Vanaf januari 2007 is er weer elke laatste vrijdag van de maand een kinderdisco o.l.v. Stichting MFA De Windhoek, entree voor de disco is xe2x82xac 1,00 per persoon. De eerste kinderdisco van 2007 is gratis, waarbij ook het eerste drankje (alcoholvrij) gratis is.

Het buurthuis gaat vanaf 24 december dicht en zal vanaf 7 januari 2007 weer open zijn.

Wij beginnen het nieuwe jaar gelijk met een groot line dance Nieuwjaarsparty van  De Amazing Eagles o.l.v. Fred en Erna van Voor. Vanaf 9 januari beginnen zij met try out lessen in het buurthuis op de dinsdagavond. Van 19.30 tot 21.00 is er les voor beginners en van 21.00 tot 22.30 zijn de gevorderden aan de beurt. Kosten voor deze try out lessen zijn xe2x82xac 2,00 per persoon. Als er genoeg animo is voor het line dancing dan zullen zij verder gaan met les geven, maar daar hoort u t.z.t. meer over.

Voor nu wens ik en het bestuur van stichting MFA De Windhoek u hele fijne kerstdagen en een actief en gezellig 2007 toe.

Beheerder MFA De Windhoek

Leave a Reply