Een schone wijk begint bij jezelf

Op deze foto ziet u de gezichten van een aantal inwoners uit een groep van tien die van wethouder Willem de Jager (rechts) het fel begeerde ZAP-speldje kregen.450
(foto uit de krant van Flevoland)

Het ZAP-speldje krijg je als je je vrijwillig bezig houdt met het schoonhouden van de wijk en hierin een voorbeeld bent voor andere bewoners uit de wijk. De derde man van rechts is Theo Euverman uit Hollands Hout. Theo zie je met regelmaat met zijn rugtas door onze wijk lopen, waarbij hij het niet kan nalaten om zwerfvuil van de straat te rapen en deze in de daartoe bestemde afvalbakken te deponeren. En zoals u ziet is hij niet de enige die zich als voorbeeld stellen om hun wijk schoon te houden.Buiten deze activiteiten zet Theo  zich ook nog in als vrijwilliger voor de wijkraad Lelystad Haven.

Bedankt voor uw inzet

Leave a Reply