voortgang verbouwing / indianen verhalen

448 De hekken zijn verdwenen, De school opnieuw ingericht en alle kinderen zitten weer bij elkaar in een gebouw. Hoe het er van binnen uit ziet dat kan ik u nu niet tonen. Mijn kinderen zitten niet meer op deze school. Binnen in het buurthuis is men nog druk met de verbouwing en ook de inrichting van de wijkpost is in volle gang. Als de verbouwing binnenkort volledig is afgerond dan hoop ik dat de nieuwe MFA de puntjes op de i weet te zetten, Want het verleden zit hen zeker niet mee. Nu ook de laatste keer het oude (nieuwe Oude) bestuur van de vereniging ABL niets van zich heeft laten horen ziet het er naar uit dat MFA de Windhoek alles zelf moet regelen. Dus ook de kinderdisco. Nu hoor ik allerlij indianen verhalen over enorme prijsverhogingen in vergelijking met voorgaand jaar. Dit was voor mij aanleiding om een klein onderzoek in te stellen. In een van de archieven vond ik een aankondiging van het sinterklaasfeest van 2005. En wat schetst mijn verbazing?!? De prijs is gelijk met die van dit jaar. En hoe meer ik de archieven induik hoe duidelijker alles wordt. Indianen verhalen, Maar niets meer dan dat. Nu zit het niet mee met de verbouwing en de nieuwe inrichting, maar als ik de inzet van de medewerkers bekijk dan valt hen niets te verwijten. Speciaal gaat mijn waardering uit naar Beertje Een vrouw die al bijna 25 jaar het buurthuis met hart en ziel schoon houd, hetgeen zeker met de verbouwing een zeer zware opgave is. Verder wil ik u vragen het buurthuis (MFA de Windhoek) een eerlijke kans te geven. Luister niet naar indianen verhalen. Kijk eerst eens hoe de vork in de steel zit en oordeel zelf. Geef MFA een kans op voortbestaan. Zij zitten er voor U.
449

Leave a Reply