ABL (Algemene Belangen Vereniging Lelystad Haven)

Vereniging laat kinderen in de kou staan.

Het nieuwe bestuur van de vereniging ABL die voorheen als eertste van de daken stonden te schreeuwen dat de deur gesloten bleef heeft afgelopen vrijdag de kinderen voor een gesloten deur laten staan. 2 maanden terug Heeft stichting MFA de WINDHOEK de kinderdisco aangekondigd zonder dat zij wisten  of vereniging ABL de kinderdisco zouden draaien. Zij hebben dit risico genomen door zelf een ploeg uit eigen gelederen achter de hand te houden voor het geval dat de vereniging niets van zich zou laten horen. De insteek was dat de kinderen niet de dupe mogen worden van een stuk wanbeleid van een vereniging!!! Op het allerlaatste moment heeft ABL zich gemeld en de disco gedraaid. Ondanks de bestuurlijke nalatendheid was het voor mij geen reden om hier over naar buiten te treden. Maar afgelopen vrijdag stonden de kinderen voor een gesloten deur. Hoe zit het nu met het nieuwe bestuur van ABL. Een bestuur die het vorige bestuur allerlei verwijten maakte en zelfs een motie van wantrouwen indienden omdat zij het zelf veel beter konden. Ook ik ben lid van deze vereniging! Maar ben gelukkig niet verantwoordelijk voor deze vertoning. Stichting MFA de Windhoek treft mijns inziens geen blaam. Zij hadden de ruimte gereserveerd. Maar toen zij op vrijdag enkele uren voor de disco nog niets hadden vernomen zijn ze ook maar vertrokken naar huis. Geen aankondiging! Geen kinderdisco! en de kinderen voor een gesloten deur!!! Hoe zit dat nu met ABL?  Post blijft in het buurthuis liggen terwijl bestuursleden wel het buurthuis bezoeken. De computer staat al ruim drie maanden stof te happen. Is dit het betere bestuur?? Ik weet het niet, Maar volgens mij kan MFA de Windhoek beter zelf de kinderdisco gaan draaien.

Leave a Reply