Stilte voor de storm

Na een korte stilte Wordt het tijd om weer wat punten onder de aandacht te brengen.

Binnenkort:

Uitbreiding natuurgebied xe2x80″ afsluiting knardijk.
Internet in Lelystad, of geen internet?
Omwonende Bunschotenlaan boos op gemeente!
Verkeerssituatie Harderwijkstraat onduidelijk!
Satellietontvangst wel of niet interessant?
Voortgang verbouwing MFA de Windhoek.

Heeft u nog iets te melden?

Stuur een mail

3 thoughts on “Stilte voor de storm

 1. Mich

  uuuuhh hallo wel de boel lekker maken maar er niet op terug komen??????????
  Ik zal wel eens willen weten waarom ik boos ben op de gemeente!!!
  Vul de boel eens aan…………

  Groetjes Mich

 2. de eerlijke vinder

  De gemeente beloofd al jaren de straat op te knappen, maar heeft nog steeds niets gedaan, hetgeen bij een aantal bewoners kwaad bloed zet. loze beloftes noemen zij het. Ik kom er zo snel mogelijk op terug Mich. maar ik moet eerst even met de bewuste bewoners praten voor het juiste verhaal, want op indianen verhalen zitten we niet te wachten. En dat het mischien wat lang duurt voor ik een stukje schrijf heeft alles van doen met de enorme drukte. Buiten het web-log werk ik 50 tot 60 uur per week, ga twee avonden per week naar school en zet mij als vrijwilliger in voor het belang van de wijk.

  tot spoedig

  de eerlijke vinder

 3. Mich

  Ja ik begrijp het wel.
  Ik werk ook en heb ook een verenigings leven en doe ook een cursus het enige wat ik niet heb is een web log maar ik heb jouw web-log om te reageren.
  maaar ok ik woon in de Edamstraat en inderdaad ons achterpad mag ook weleens wat aan gedaan worden(ik geloof overigens dat ik dat zelf moet doen……

  Ik hoor het wel ik houd het in de gaten.

  Groetjes Mich

Leave a Reply