HaLLoWeeN in Buurthuis De Windhoek

Vanavond hebben ze in het buurthuis Halloween gevierd. Een Feest dat de laatste jaren ook in ons land zijn intreden doet.409

410

Op zo’n feest wordt aangepaste muziek gedraait en ookde DJ heeft zich in aangepaste kledij gestoken.411 

In het begin van de avond was de jeugd tot 15 jaar welkom. Op def oto hierboven mogen de kinderen een spookje gevuld met wat versnaperingen van de paraplu afhalen. Hierbij wel rekeninghoudend met het gevaar van een open paraplu binnenshuis!! Het feest voor de kinderen is afgesloten met een verhaal. Niet elk kind had belangstelling voor het verhaal, waardoor een deel zich terug trok in een apart groepje. 412

Na de kinderen kregen de volwassenen de gelegenheid. Helaas was hiervoor niet veel belangstelling. De angst voor de verbouwing? De onduidelijkheid rond het buurthuis? of de onbekendheid rond Halloween? Wie zal het zeggen. De stichting heeft er voldoende aandacht aan besteed. en ook aan de publiciteit heeft het niet gelegen.

413

414 415

416

Was het de kus des doods of waren zijn tanden niet gepoetst en heeft de guillotine zijn werk afgemaakt?!??

417

418

Tot volgend jaar

Leave a Reply