wachtruimte

Soms wordt het wel eens erg laat. Dan moet je de nacht doorbrengen in een hotel. Op de foto hieronder zie je een wachtruimte met open haard in het midden. Wie weet waar deze mooie wachtruimte zich bevind??

405

Wat is er zo bijzonder aan deze wachtruimte?  De foto is wat onduidelijk, maar als je de andere foto’s bekijkt dan zie je al snel waar het om gaat. De uitstraling doet in eerste denken aan een zeer luxe aangelegenheid. Maar de werkelijkheid is toch iets anders. Maar wees eens eerlijk! Zou u dit verwachten in een stationshal in Amsterdam? Deze wachtruimte vind u op station Sloterdijk in Amsterdam. Keurig onderhouden en aan beide kanten van de pilaar bevind zich een beeldscherm met levensechte vlammen van een open haard. Het heeft verder niets van doen metonze wijk,maar ik wilde u deze schoonheid toch even laten zien.

406

407

Leave a Reply