Speelplaatsen

Afgelopen week is de speelplaats aan de Wormer opnieuw voorzien van een tweetal schommels. Of deze er ooit zijn geweest is mij niet bekend. Heelaas moeten ze het aan de achterzijde van Purmer nog steeds zonder schommels doen.

401

De hoop zand lijkt verdacht veel op de hoop die kortgeleden bij de oversteekplaats lag. Wat is de bedoeling van deze hoop zand? zouden ze deze verspreiden rond de glijbaan? want daar was het laatst een aardige modderpoel.

402

Hieronder nog even de situatie van de achtezijde Purmer (hoge nummers) waar de schommels nog steeds ontbreken.

001_4

Op de Beulakerwiede / Workumstraat is deze speelplaats afgelopen week geplaatst.

403

Tijdens het maken van de foto werd ik aangesproken door een bewoner die het er helemaal niet mee eens is dat deze speelplaats hier komt. Ook maakte zij kenbaar dat zij ernstig bezwaar had tegen de wijze waarop de gemeente de weg naast de speeltuin gaat aanpassen. Van andere omwonende hoorde ik weer klachten dat de gemeente zijn afspraken niet nakomt met betrekking tot de aanpassing in oktober dit jaar. Net zoals in voorgaande jaren lijkt het erop dat het ook dit jaar niet gaat lukken. Maar ja, de maand is nog niet geheel voorbij. alhoewel??  Ziet u overigens de hond achter de speelplaat! Daar heb ik  bezwaar tegen!

We houden de situatie rond de speelplaats en de aanpassing van de weg nauwlettend in de gaten, U heeft nog ruim een week de tijd.

Leave a Reply