Vereniging Algemeen Belang Lelystadhaven

Vereniging Algemeen Belang LelystadHaven (ABL) heeft een eigen web-log.

De vereniging Die tot voorkort bepalend was voor het gezicht en alle activiteiten in het buurthuis is onder leiding van een nieuw bestuur een web-log begonnen. Op deze wijze brengen zij hun leden op de hoogte  van hetgeen zij op dit moment aan het doen zijn. Zij geven duidelijk aan het niet eens te zijn met het besluit van de gemeente en willen u via dit web-log de brief tonen die zij aan de politiek en de gemeente hebben toegestuurd. Ik vind dat ze veel eerder met informatie naar buiten hadden moeten komen. Maar onder het motto "beter laat dan nooit" is hier de link van  Algemene Belangen vererniging LelystadHaven U vind de link eveneens onder MFA de windhoek in de linkerkolom.

Dezelfde brief vind u ook al enige tijd onder ABL. Maar hier is op verzoek van de vereniging in eerste geen openbaarheid aan gegeven. Nu zij een eigen web-log hebben zal deze binnenkort worden opgeheven.

veel succes

De eerlijke vinder

4 thoughts on “Vereniging Algemeen Belang Lelystadhaven

 1. Steven Verhoef

  Waar ligt de essentie van een belangen vereniging?
  Dien je dit belang met een website, Of met het breed uitmeten van ruzie, of met boze brieven?

  Waar zijn ze mee bezig? …. met hun eigen belangrijkheid of met het zich dienstbaar opstellen naar hun leden?

  Voor de antwoorden op deze vragen KIJK naar wat ze gedaan hebben.

 2. Chris Koeree

  Beste Steven,

  Kunt u mij iets meer vertellen over wat zij doen of gedaan hebben. Als betalend lid weet ik niets meer dan de brief aan de gemeente en politiek. En als ik de inhoud lees dan heb ik ernstig mijn twijfels over een aantal uitspraken.

  Chris

 3. Steven Verhoef

  Ach, ach … Chris, mijn cynisme schijn je niet goed op te pakken.

  Zelden zo’n nalatig bestuur gezien. Waarschijnlijk hebben ze de vereniging kapot gemaakt (= opgeoffert aan egoxc3xafstische achterlijkheid).

Leave a Reply