5 thoughts on “Halloween

 1. Marjolein

  Ik vroeg mij af of Halloweenfeest wel doorgang kan vinden omdat de keuken eruit gesloopt is. Ik heb met Fred Monden gebeld dat levering van deze keuken 8 weken duurt, omdat momenteel de activiteiten geen doorgang kunnen vinden.

  Als e.e.a. het geval is, is het belangrijk om dit op tijd te laten weten,

  Groeten,

  Marjolein

 2. de eerlijke vinder

  Marjolein,

  Ik zal voor alle zekerheid navraag doen, maar voor zover mij bekend wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het HaLloWeeN feest. Zo is mij gevraagd om even een blik te werpen op de geluidsinstallatie. (gooien / werpen is overigens niet mijn sterkste kant hi). En als er geen keuken is dan wordt dat improviseren. Ik ben ervan overtuigd dat het ze gaat lukken om het HaLloWeeN feest tot een goed einde te brengen.

 3. Marjolein

  Wat ik mij afvraag is waarom Halloweenfeest wel doorgang kan vinden en de koren niet en waarom de communicatie via, via moet lopen. Als Tosca niet terloops had gezegd over de keuken die eruit gesloopt was, dan hadden we afgelopen maandag voor een gesloten deur gestaan. Waarom?

  Marjolein

 4. beheerder MFA De Windhoek

  Op maandag, dinsdag en woensdag werd er nog heel hard gewerkt door de mensen van de bouw om donderdag en vrijdag klaar te zijn zodat wij het Halloweendecor konden opbouwen! Vandaar dat er nog geen plaats was voor het koor op maandagavond. Het koor van donderdag had evt. in de peuterzaal terecht gekunt alleen is besloten door het koor om dit niet te doen. Vanaf volgende week kunnen de koren weer terecht, alleen in de grote zaal omdat de bar ook gesloopt gaat worden.
  Dat het contact via via loopt, ja daar kan ik niks aan doen. Mensen kunnen ook de moeite nemen om even binnen te komen en gewoon te vragen hoe of wat!!
  Beheerder MFA De Windhoek

Leave a Reply