Speelplaatsen

Soms moet je erg snel zijn met de camera om vast te leggen wat er slechts tijdelijk is. Wachten tot het licht wordt is er dan ook echt niet bij. Op 20 september (enkele uren na de plaatsing van deze schommels) maakte ik deze donkere foto op een binnenplaats achter Purmer. Als ik dit niet gedaan zou hebben, dan zou ik zeker met de gedachte rond lopen dat de gemeente zijn werk niet heeft afgemaakt. Zoals u op de andere foto’s van 22 september kunt zien zijn de schommels verdwenen. Zijn ze verwijderd omdat ze niet goed waren of waren ze niet hufterproef en hebben vandalen ze gestolen. Hoe het ook zij: De schommels op Wormer en achter Purmer zijn er nu in elk geval niet meer.048

001_3 

008_1

Wie weet hier meer van?  Voor de liefhebbers wordt er momenteel gewerkt aan een  apart web-log waarop u alle speelplaatsen en de bijbehorende speeltoestellen in Lelystad-Haven kunt bekijken. Het adres is http://lelystadhaven.web-log.nl/speelplaatsen  of gebruik de link in de zijkolom.

Leave a Reply