voortgang Sluis / MFA

Aan de buitenkant valt niet veel meer te zien, maar aan de binnenkant wordt hard gewerkt.370

Grote ruimte met verwarmingselementen en daarboven een vergaargoot waar de stopcontacten en andere aansluitpunten zullen worden aangebracht.

371

In de grote hal komen zo te zien een drietal ruime toiletten.

372

En waar gehakt wordt vallen spaanders.

373 

In dit voormalig schoollokaal wordt ook driftig verbouwd, maar wel met veel beleid, zoals u kunt zien aan de onbeschadigde tekeningen op het schoolbord. Ook de tekeningen op de ramen zijn ongemoeid gelaten. Zou dit opnieuw een schoollokaal worden? petje af voor de netheid en zorgvuldigheid van de bouwvakkers.

374

De oude toiletgroepen voor de kinderen ziet er ook nog netjes uit. Worden deze door de bouwvakkers gebruikt of blijven ze in de toekomst gehandhaafd? Bezoek met regelmaat dit web-log en u blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Leave a Reply