Gemeentelijke snelheid (vervolg)

Maakte ik vorige week nog een positive opmerkingover de snelheid van de gemeente bij de aanleg van drie drempels binnen twee weken. rijd ik er een week later langs en verbaas mij over hetgeen ik te zien kreeg.

369

Het eerste wat er in mij opkomt is hetgeen ik vorige week heb geschreven direct in te trekken omdat ik er helemaal naast zat. Gelukkig tel ik altijd eerst tot 10 en denk heel goed na over wat wel en niet terrecht is. Als ik de zaak goed bekijk dan heeft de gemeente keurig voldaan aan hetgeen ik vorige week naar voren bracht.  "drie drempels in twee weken helaas op dezelfde plek". De werkzaamheden zijnvolledig afgerond zoals u op de foto kunt zien. Lelystad, de eerste gemeente met een zeer hoger drempel tegen hardlopende voetgangers met zware boodschappentassen.

Leave a Reply