Aanpassing weblog (vervolg 10 september)

Op 10 september heb ik u verteld dat er op de achtergrond een discusie is ontstaan met de organisatie van web-log.nl.  Nu de beheerorganisatie niet het fatsoen heeft om te reageren vind ik het tijd worden om openheid te geven over deze organisatie. Omdat niet iedereen geintresseerd is in een dergelijke schrijven zal de tekst als reactie worden geplaatst. U kunt zo zelf bepalen of u het wilt lezen.

De eerlijke vinder 

3 thoughts on “Aanpassing weblog (vervolg 10 september)

 1. De eerlijke vinder

  Details support ticket:
  Onderwerp: reacties
  Categorie Other
  Status: Wachtend op antwoord van personeel

  ——————————————————————————–

  Samenvatting ticket:
  Op 5-sep-2006 22:14:55 vraagt u (eerlijke vinder):
  tijdens mijn afwezigheid (3 weken welverdiende vakantie) heb ik gekozen om reacties goed te moeten keuren.
  na mijn vakantie heb ik 1 binnengekomen reactie goedgekeurd en reacties weer open gezet.
  na deze handeling was het aantal (laatste reacties) in de linkerkolom van 10 naar 2 en staat er niet meer bij op welk bericht de reactie is gegeven. Het liefst zou ik het aantal (laatste reacties) in de zijkolom naar 15 willen brengen, maar in elk geval terug naar de oude situatie van 10 stuks met vermelding van het bericht.

  wat is er fout gegaan?

  eerlijke vinder (lelystadhaven.web-log.nl)

  Op 6-sep-2006 23:16:36 antwoordt De klanten hulpdienst:
  Beste eerlijke vinder,

  We hebben deze wijziging doorgevoerd voor alle weblogs. Er is dus niks mis met je instellingen. Het viel toevallig samen met je afwezigheid.

  Vriendelijke groet,
  Weblog Support

  Op 10-sep-2006 20:55:49 vraagt u (eerlijke vinder):
  Geachte web-log support desk.

  In reactie op uw antwoord even het volgende.

  Van de door u ingevoerde wijziging ben ik nimmer op de hoogte gebracht.
  Hierdoor heb ik bijna 2 dagen gezocht of ik misschien zelf ergens een fout had gemaakt, echter kon ik niets vinden.

  Ik heb u de vraag gesteld wat er mogelijk mis is gegaan, waarop u mij heeft geantwoord dat u deze wijziging voor alle web-logs had doorgevoerd. Het lag dus niet aan mij.

  Bij mij komen nu de volgende vragen naar boven.
  In hoeverre bent u gerechtigd om zomaar het aanzicht en de functionaliteit van een web-log zonder meer aan te passen.
  Waarom worden wij als klant niet van te voren in kennis gesteld over dergelijke ingrijpende wijzigingen.

  De insteek van het web-log Lelystadhaven is informatief en wijkgericht, waarbij heel veel aandacht word besteed aan professionaliteit.
  De door u ingevoerde wijziging doet hier aardig afbreuk aan.

  Ik ben het dan ook geheel oneens met deze aanpassing en de wijze waarop u dit zonder enig overleg of kennisgeving ten uitvoer heeft gebracht.

  Nu ik toch bezig ben mijn onvrede kenbaar te maken even het volgende.
  Enige tijd geleden heeft u besloten om alle web-logs aan te passen (verhuizen)
  Ik, maar ook vele anderen hebben uitlatingen gedaan over de rommel die toen is ontstaan.
  Velen hebben besloten te stoppen bij uw organisatie en zelf maar een eigen domein (website) waaronder een web-log prima kan draaien geopend.
  Ikzelf heb toen besloten om te kijken wat er nog te herstellen is aan de (vernielde) situatie.
  Ik heb u de vraag gesteld hoe het zat met een betaalt pro account. Met name het onbeperkt aantal web-logs en de mogelijkheid om alles zelf te kunnen aanpassen kwam bij mij zeer positief over en heeft mij tot dit besluit doen komen. Helaas heeft uw antwoord dusdanig lang op zich laten wachten, dat ik maar besloten heb om in elk geval voor een jaar te betalen voor een pro account. Ook de vraag of ik terug kan naar de oude situatie, werd door u veel te laat beantwoord. In uw antwoord melde u destijds dat het bij een maandabonnement wel mogelijk is om terug te gaan naar de oude situatie (gratis account) maar dat dit bij een jaarabonnement niet meer mogelijk is. Dit komt mij enigszins vreemd over.
  Vanaf het moment dat ik een aanzienlijk bedrag voldoe aan uw organisatie weet ik ongeveer wat ik heb (had). Het onbeperkt aantal web-logs zijn sub-logs waar ik niets aan heb. Op de aanpassing van het uiterlijk in CSS verleent u geen ondersteuning. U verwijst naar een website waar je voor veel geld software kunt kopen waarvan ik niet weet of het werkt of hoe ik met die software om moet gaan. Achteraf blijkt dat het ook zonder deze software kan, maar of dat goed is weet ik niet. Ik vind deze handelswijze van: xe2x80x98betaal maar veel geld en zoek het verder maar uitxe2x80x99 zeker niet getuigen van eerlijkheid. Als ik dit van tevoren had geweten, dan was ik er nooit aan begonnen.
  En nu ontneemt u mij opnieuw een functie in het web-log, waardoor mijn lezers niet meer kunnen zien waarop iemand gereageerd heeft.

  Ik krijg hier steeds meer een heel slecht gevoel bij!!
  Gaarne verneem ik Uw reactie op dit schrijven.

  ——————————————————————————–

  Je antwoord

  Tot op heden heb ik nog geen antwoord gekregen en wacht tot ik een ons weeg. (en dat kan heeeellang duren)

 2. Monique van Doesburg

  Beste eerlijke vinder,

  Iedere keer zie ik dat je weer problemen ondervindt met je host. Waarom maak je geen gebruik van mijn aanbod?

  Je krijgt dan een eigen website (www.webloglelystadhaven.nl ??)die jij naar je eigen maatstaven kan maken. Als je een voorbeeld wilt hebben van hoe zo’n website eruit kan zien, stuur mij dan een mailtje terug.

  De hosting is gratis… Kost je dus niets per maand. En je hebt zelf alle vrijheden om de site te maken zoals jij dat wilt.

  Groet Monique

Leave a Reply