rotonde Knardijk

Voor velen onder u zal het wel opgevallen zijn dat in het donker de rotonde bij de knardijk niet opvalt als je vanuit de richting Almere komt aanrijden. Menigeen heeft het gepresteerd om zijn auto bovenop de rotonde tot stilstand te brengen.362

De wijkraad heeft dan ook bij de gemeente aangedrongen op de aanleg van verlichting op deze rotonde, zodat inwoners van Lelystad hun auto op een normale parkeerplaats kunnen parkeren. Enkele dagen geleden is men begonnen met de aanleg van de kabels. En nu maar hopen dat er voorbereidingen zijn getroffen voor de elektriciteitsvoorziening op de rotonde, want het zou toch zonde zijn als de weg hiervoor open zou moeten.

363

Overigens is dit slechts 1 van de vele doelen waar de wijkraad zich voor inzet. De wijkraad, een groep buurtbewoners die zich als vrijwilligers inzetten voor de veiligheid en het woongenot in onze wijk. Voor mij is de wijkraad een deel van mijn vrijetijdsbesteding waarbij ik mij thuis voel. U vind dan ook regelmatig informatie uit deze hoek op dit  weblog. Anderzijds worden onze punten van kritiek ook binnen dit team naar voren gebracht en waar haalbaar in behandeling genomen. zo wast de ene hand de andere en strijden we samen voor een goed doel.

Samen staan we sterk (waar heb ik dat eerder gelezen)

De eerlijke vinder

Leave a Reply