Waarschuwing voor (n)iemand

Voor degene die het nog niet wisten (bijna niemand dus). De overheid heeft geconstateerd dat er blauwalg in het bovenwater zit. Overigens staat er nog nergens dat het om gezondheidsredenen verboden te zwemmen is. Maar dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat dit pas nodig is als de waarde van het blauwalg boven de  20 uitkomt. Omdat de waarde hier pas op 100 zit is dat kennelijk dus nog niet nodig!!

WAKKER WORDEN!!!!!!!

344

Wat zegt u? oh ik begrijp het! U krijgt geen nieuwe bordjes als u de oude niet gebruikt. Maar kan u dan niet beter iets bedenken waardoor dit niet nodig is. Dan heeft u de bordjes helemaal niet nodig.

Gelukkig heb ik zelf nog een bordje van het gevaarlijke sluisje tussen Lelystad-Haven en Hollands Hout, waar men nog steeds niets aan de gevaarlijke situatie heeft gedaan!

345

Leave a Reply