Stankoverlast bovenwater

Buurtbewoners pikken het niet meer

De stankoverlast van de blauwalg in het bovenwater is werkelijk niet meer te harden.  De vele klachten van buurtbewoners en de wijkraad aan de gemeente heeft niets opgeleverd. Buurtbewoners hebben nu de media erbij gehaald in de hoop dat er dan misschien eens wat gebeurd. morgenochtend besteed radio Flevoland aandacht aan het bovenwater en morgenavond krijgt het bovenwater de aandacht op  TV Flevoland. Zover ik kan oordelen ligt het niet direct aan de medewerkers van de wijkpost, maar moet het hoger in het gemeentelijk beleid worden gezocht. Ook de medewerkers van deze post zijn met handen en voeten gebonden aan het beleid van de gemeente. En de bewoners, die moeten in een van de durdere gemeentes de ramen dicht houden en wat extra toiletverfrissers aanschaffen. Je kan er bijna een hele winkel voor inrichten. misschien iets voor de leegstaande winkelruimte.

328329 330 331 

En het bovenwater is echt niet het enige probleem waar de gemeente de bewoners met de gebakken peren laat zitten. Hierover binnenkort meer via dit web-log en de andere media!

Leave a Reply