speelplaatsen (vervolg)

318

Langzaam druppelen ze binnen en worden ze geplaatst. In opdracht van de gemeente is er een speeltoestel geplaatst aan het begin van de Binnendijk nabij het gezondheidscentrum. Op de foto hieronder ziet u een plek gevult met zand. Ik ga er vanuit dat hier ook binnenkort een speeltoestel zal worden geplaatst.

319

Op het Andijkpad waar de draaimolen heeft gestaan zijn kinderen nog steeds bezig met een zelf gemaakt speeltoestel. Als ik de tekst op het bord mag geloven dan is er concurrentie voor het havencafe . Er staat overigens nog steeds een grote ruimte leeg in het kleine winkelcentrum. Zonde van zo’n grote ruimte. En volgens mij zou een goede concurrent voor die andere grote (kleine supermarkt) een welkome aanvulling zijn. Het 2e cafe zal niet echt een concurrent zijn, maar je vraagt je wel af waarom kinderen dit doen. Is het gewoon een speelwinkeltje, of zijn ze daadwerkelijk begonnen om geld te verdienen om de lege speelplaats weer wat leven in te blazen. Ik vraag mij nog steeds af wat de bedoeling is van de leeggetrokken speelplaats? weet er iemand misschien iets meer, want als je het de gemeente vraagt dan weten zij het ook niet.

320321

Informatie meneer de gemeente, informatie, informatie, bewoners willen weten wat er in hun wijk gebeurd.

2 thoughts on “speelplaatsen (vervolg)

  1. Jos Mud-van Piggelen

    Leuke foto’s van het “kindercafxc3xa9”, maar nog leuker zou zijn als het in vol bedrijf is: veel kinderen van onze straat (en daarbuiten) hebben plezier van hun zelfgemaakt jeugdhonk, waar ze een frisje of zelfgemaakte milkshakes drinken en plezier hebben met elkaar: prima sociale contacten in de dop, dus. In overleg (van ondergetekende met wijkbeheer) wordt dit (tijdelijke) bouwsel gedoogd tot najaarsstormen het gaan “verjagen”… Hopelijk houden we een lange nazomer… Groetjes van een tevreden moeder

  2. tennekes

    bah!!hondenpoep. hebben we eindelijk een hele mooie speeltuin achter de wogmeer,wordt hij ook gebruikt als hondentoilet.
    ik heb net een grote “hoop” weggeschept van het gras in de speeltuin en dan vraag ik me af waar is de hondencontroleur,niet om te waarschuwen maar om zijn bonnenboekje te trekken.
    misschien dat een fikse bekeuring deze aso’s weert van de speelplaatsen.

Leave a Reply