burgemeester in haven

Vandaag heeft de burgemeester een bezoek gebracht aan wijkpost Lelystad-Haven en de Botter. Zij heeft op wijkpost de Botter gesproken met medewerkers van de wijkposten, wijkagenten, een klussendienst en leden van de wijkraad. De klussendienst is een organisatie die zich met name inzet voor hulpbehoevenden inwoners die niet in staat zijn een dure klusser in de hand te nemen. De wijkraad heeft een aantal niet goed lopende zaken onder de aandacht gebracht, waaronder het bovenwater en de blauwalg. De burgemeester heeft tijden haar bezoek aan de wijkpost de enorme stank ook geroken en gaf toe dat het niet echt fris ruikt. Nu maar hopen dat er iets mee gedaan wordt. overigens kon ik vanavond op de fiets de stank op de harderwijkstraat (150 meter vanaf het water) goed ruiken. Als het goed is dan komen er een vijftal deicers in het bovenwater en wil de wijkraad proberen een grote fontein te laten plaatsen. of het allemaal gaat lukken dat moeten we nog maar even afwachten. Voor dit seizoen lijkt de natuur wederom te hebben gewonnen, ondanks de enorme inzet.

Leave a Reply