visje vangen

Een mooie nieuwe carbon insteekhengel en een zeer ligt vistuigje bevestigt aan de top d.m.v. een stuk elastiek was het visgerij wat deze visser gebruikte. Met de bedoeling om wat kleine witvisjes te vangen een perfecte combinatie.

322

Maar als er dan plotseling een spiegelkarper op het aas duikt dan blijkt al gouw dat je met een vislijntje van 12/100 mm een klein probleempje hebt.als later blijkt dat de visser het zonder schepnet moet doen dan is het een onmogelijke zaak om de vis op het droge te krijgen. Na een strijd van zo’n 20 minuten kwam een vriend van de visser met een schepnet. Toen de vis weigerde om dicht aan de kant te komen heeft zijn vriend besloten om de vis maar een stukje tegemoet te komen. uiteindelijk heeft de vis de strijd toch verloren en heeft de visser de vis ontdaan van een zeer klein haakje van slechts enkele millimeters.

323

324

325

Leave a Reply