aanpassing web-log

Geachte bezoeker.

Door enorme drukte is het de laatste dagen niet gelukt om nieuwe berichten te verzamelen en plaatsen. Op de achtergrond wordt momenteel druk gewerkt aan een aantal aanpassingen van het web-log om de snelheid te vergroten. Zo worden de fotoxe2x80x99s in de zijbalk verkleind in capaciteit en worden er op de achtergrond discussies gevoerd met de beheersorganisatie van de web-logs. xc3xa9xc3xa9n van de punten van kritiek is het zonder enig overleg verwijderen van de bron (het bericht) waarop door u een reactie gegeven is. Buiten dit probleem spelen er nog een aantal waar wij het niet eens mee zijn. De prijs die wij momenteel betalen ligt vele malen hoger dan een normale site en eigen domein kost. Derhalve zou het zo kunnen zijn dat het web-log t.z.t. een nieuw adres zou kunnen krijgen. Een soort van verhuizing, maar dan wel naar onze wensen.

Als het zover mocht komen dan brengen wij u tijdig op de hoogte.

Heeft u zelf nog iets te melden of een mooie foto, laat het ons dan weten. Ook een simpele tip uit de wijk is van harte welkom. Wij zullen uw aanwijzingen direct onderzoeken en indien gewenst publiceren.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandelt.

Ons mailadres lelystadhaven@hotmail.com vind u in de linkerkolom (fotobestanden tot max 20 mb per mail)

De eerlijke vinder

Leave a Reply