Even ……… bellen

Het zal je maar gebeuren, je weet echt niet wat je overkomt. Slapeloze nachten kun je er van hebben.

315

Het is met geen pen te beschrijven wat je op zo’n moment meemaakt. Er is geen trucage uitgehaald, gewoon een foto ‘s avonds in de schemer van een luchtballon zonder mandje op zo’ n 60 meter hoogte.Ik stop er nu even mee, morgen de ware toedracht en de afloop van dit verhaal.

316

Soms lijkt het alsof er heel wat aan de hand is en dan blijkt het achteraf om een stukje speelgoed te gaan. Een groepje Engelsen op de camping hebben een zeer lichte luchtballon die zij vullen met hete lucht van een campingbrandertje. omdat het ‘s avonds koel is wil deze ballon aan een stukje vissnoer zeer snel omhoog tot wel zo’n 100 meter. na afkoeling komt hij dan weer vrij snel naar beneden. Het is net vliegeren,  maar dan zonder wind. Ik heb dit zelf nog niet eerder gezien, maar wie weet wat voor leuke projecten je hiermee kunt maken en het kost bijna niets. Het gebruikte materiaal is gelijkwaardig aan diepvrieszakjes, u weet wel, die zakjes die zo kraken.

Leave a Reply