Uitbreiding kinderspeelplaatsen (vervolg)

Tijdens de vakantie zijn er op sommige kinderspeelplaatsen in de wijk enkele nieuwe speeltuigen geplaatst. als ik het budget bekijk wat hiervoor is uitgetrokken dan hebben we nog wat tegoed. Navraag binnen de gemeente over hoe en wanneer levert niets op, afwachten dus.

308

De speelplaats aan het begin van Zijpe (achter Ringdijk / Purmer) ziet er compleet uit (foto boven) Op de twee foto"s hieronder ziet u de speelplaats Wormer waar men een soort van klimwand heeft geplaatst. Het zal mij benieuwen wat er verder nog bijgeplaatst wordt en wat er met het oude hout gebeurd?

309

310

Aan het einde van de Monnickendamstraat / Andijkpad waar men zeer ontevreden is over de verwijderde draaimolen die nu op Schermer staat hebben kinderen zelf maar iets aangebracht. Is dit de manier waarop de jeugd kennis geeft van hun onvrede?

goed gedaan kids!

311

Handen af van ons speelgenot!

Leave a Reply