De scholen gaan weer beginnen

Vanaf maandag 4 september opent de school haar deuren, Wees daarom extra alert op overstekende kinderen. Afgelopen woensdag is de gemeente begonnen met de aanleg van een oversteekplaats en een verkeersdrempel aan het water van de Ringdijk. Dit op verzoek van de verkeersouders, gesteund door trefpunt veillig naar school (onderedeel van de gemeente). De eer komt volledig toe aan deze ouders, een leerkracht en kinderen  van basisschool de Sluis die dit knelpunt tijdens een rondgang door de buurt kenbaar hebben gemaakt.. Ik zou het fijn vinden als ik dit ook van de directrice van de school zou kunnen zeggen, maar helaas heb ik moeten constateren dat zij van mening is dat kinderen buiten school niet haar verantwoording zijn. Erg jammer hoor!

297

298

Even kreeg ik woensdag het idee dat er een project afgerond zou zijn voor de school zijn deuren zou openen, maar net als bij de kinderspeelplaatsen kunnen we daaar slechts van dromen.

Mischien een leuk idee om de nieuwe burgemeester en de bij haar in dienst zijnde ambtenaren een agenda te geven waar de schoolvakantie in staat!

De eerlijke vinder

Leave a Reply