Kunst-manifestatie

Op zaterdagochtend is de laatste kunstmanifestatie van start gegaan, ‘s morgens is het nog erg rustig, maar later op de dag nam het aantal bezoekers enorm toe.

291

Binnen in het gebouw  hield men zich bezich met bodypainting, het aanbrengen van tatoages en het zetten van piercings. Buiten kwam je een in goud gehulde dame tegen die urenlang stilstond op een zware houten tafel. Voor haar was de bodypainting niet zo ingrijpend als voor de dames binnen in het gebouw.

292 293

Ook ontbraken  dit jaar de traditionele gedichten niet aan het evenement. Met name veel nieuwe dichters zijn ter tonele verschenen. Jammer voor hen dat zij in dfe toekomst hun bekendheid elders zullen moeten zoeken. Als begeleiding werd gebruik gemaakt van een harp.

295

296

In de avond werd het feest binnen voortgezet, het was er erg druk en zeer gezellig.

294

Ook vandaag kunt u het evenement bezoeken. Let wel!! het is de laatste gelegenheid. Hierna valt definitief het doek voor de kunstmanifistatie die dit jaar haar tiende evenement heeft georganiseerd.

We zullen het missen.

1 thought on “Kunst-manifestatie

Leave a Reply