wijziging opmaak

In een tijd van veranderingen gaat er aan het web-log ook het e.e.a veranderen.

Zo kunt u de laatste fotoxe2x80x99s uitvergroten door ze aan te klikken. De rechter kolom wordt verwijderd en maakt extra ruimte voor de grote kolom. Deze extra grote kolom bied op zijn beurt ruimte voor grotere fotoxe2x80x99s. Aangezien er inmiddels meer dan 200 fotoxe2x80x99s op het web-log staan en deze handmatig stuk voor stuk aangepast en vervangen moeten worden zal dit enige dagen tot weken in beslag nemen. De nieuwste berichten worden als eerste aangepast, hetgeen betekend dat de nog niet aangepaste berichten er wat rommelig uit zullen zien. Hiervoor mijn excuses.

Als alles klaar is dan ben ik ervan overtuigd dat u het een stuk mooier vind.

Nog even geduld.

De eerlijke vinder

Leave a Reply