5 thoughts on “uitbreiding kinderspeelplaatsen (vervolg)

 1. tennekes

  erg leuk dat er nu eindelijk fatsoenlijke speelplaatsen komen,alleen jammer dat het waarschijnlijk tot na de kindervakantie duurt voordat ze geplaatst worden.
  ach ja,logica en gemeente gaan nu eenmaal niet samen.

 2. Chantal

  Ik vraag me af of de speel toestellen die nu geplaatst zijn bij het noodgebouw van de Sluis, aan de Lemmerstraat/Harderwijkstraat,permanent zijn ,aangezien we anderhalf jaar geleden met een groep bewoners iets heel anders (nieuw) hebben uitgezocht voor deze locatie.

 3. Mich

  Sja wat ook erg jammer is is dat draai en slinger toestel wat hier weg gehaald is (goed dat het hergebruikt wordt hoor Was trouwens een caeautje van de architect) Alleen het moest hier weg omdat er iemand klachten had van hang jeugd en dan wordt dan ding weg gehaald en de gene die de klacht had gaat verhuizen. Maar ok er komt nog wat terug ik laat me verassen.

  Groetjes Mich

 4. De eerlijke vinder

  Ik ga er van uit dat de speeltoestellen die door de bewoners uitgezocht zijn er ook daadwerkelijk komen. En wat betreft hangjeugd, dat begint steeds meer een kapstokartikel te worden waar je alles aan op kan hangen. behalve de jongeren, want die verplaatsen zich en worden als maar kwader.Hoe de speelpaatsen er uit gaan zien is voor mij ook nog een verassing. De afdeling is zoals gewoonlijk erg gesloten. Ook wijkbeheer krijgt de informatie pas als de toestellen er staan.Verder krijg ik het idee dat wijkbeheer er wel alles aan probeert te doen, echter zijn zij ook met handen en voeten gebonden. Maar als het effe kan dan doen ze het wel. Simpel voorbeeld: strandje Schermer, vrijdag verzocht om wat zand te storten en dinsdag 2 werkdagen later een vrachtwagen vol en netjes verwerkt.

 5. boze moeder

  1 dag voor de vakantie rennen mijn kinderen naar de speelplaats aan de Bunschotenlaan/Andijkpad. Ze komen schreeuwend thuis: ‘De draai/slingermolen is weg!!!’ En ja hoor, een lege circel met zand is alles wat ervan over is.
  Na 3 dagen lukte het mij om contact te krijgen met de betreffende persoon bij de gemeente die over de speelplaatsen gaat. Hij kon mij vertellen dat de molen is weggehaald omdat 1, lees goed 1 persoon er last van had. De molen maakt volgens deze persoon een hinderlijk geluid. De ambtenaar van de gemeente is 2x komen kijken/luisteren en ervaarde geen geluid. Maar omdat de klager bleef volhouden is de molen nu dus verplaatst. Wat mij hieraan het meest stoort is dat er geen buurtonderzoek gedaan is. Er is niet met de andere bewoners van de Bunschotenlaan overlegd en zomaar wordt de molen weggehaald en de klager gaat NB verhuizen!!!
  Pas na de vakantie komt er iets voor terug enwel een T-schommel en een wipkip. Wij gaan dus terug van een toestel voor 6 kinderen naar iets voor 3 kinderen tegelijk. De hele vakantie niet spelen!! Gemeente, klager, bedankt!!!!

Leave a Reply