musical groep 8 basisschool de Sluis

Vanavond hebben leerlingen van eindgroep 8 van basisschool de Sluis ter afscheid een musical over Parijs opgevoerd. Tijdens deze musical werden drankjes rondgebracht en na afloop kon iedereen genieten van de heerlijke en zeer goed verzorgde drankjes en hapjes, welke ruim voldoende aanwezig waren. Nadat iedereen was voldaan hebben de leerkrachten de avond afgesloten met een Playback in de vorm van Idols. De kinderen hebben de leerkrachten en ieder die heeft meegeholpen een cadeau gegeven en de kinderen kregen hierna hun rapport uitgereikt. Al met al een zeer geslaagde avond.

234_1

233_1

232_1

231_1

230_1

Van het tweede deel zijn helaas geen fotoxe2x80x99s aanwezig. Heeft u ze wel, mail ze mij svp,dan plaats ik ze alsnog.

Wij wensen de kinderen heel veel succes toe in hun verdere studie, maar nu eerst een hele fijne vakantie

Leave a Reply