Echt (geen) Hema (Hema laat je in de kou staan)

Het zal je maar gebeuren.

Verjaardag van een van je kinderen in het weekend (zondag).

Even een taartje halen bij Juist ja de Hema; en dan:!!! Sorry er is iets fout gegaan met de levering.
Dit is wat ons overkwam. Nu had ik niet besteld, dus dan loop je enig risico zou je denken. Maar niets is minder waar. Ook een ieder die wel heeft besteld heeft pech gehad. En dan is de verkoopster niet blij dat u teleurgesteld bent. Ja hoe zou dat nu komen.

Uiteindelijk heb ik dan maar het laatste (oude en ondermatig) stukje slagroomtaart gekocht. Dit tot grote teleurstelling van de klant die achter mij stond en ook wel graag dat schamele stukje wilde hebben. Met een teleurstelling en schaamte voor deze klant heb ik de zaak verlaten met:::::;;;;!!!!!!  814

Gelukkig haden ze nog een appelkruimtaart (op 1 na de laatste) en een moccataart. Maar voor de na mij binnengekomen klanten was niet veel meer. Hoe kom je van je oude rommel af?! juist ja, want van dagvers is geen sprake!!!

Uiteindelijk ben ik maar naar de concurent gegaan, maar ja, een vlaai is toch iets anders dan een slagroomtaart. Maar wel lekker vers. Het zal mij benieuwen hoe de gasten erop reageren. Bent u ook met uw neus naast de slagroomtaart terecht gekomen? Reageer dan op dit bericht.

Bij voldoende klachten zal ik het hoofdkantoor van de Hema om een reactie vragen. 815

816
Voor de bezoekers van de verjaardag (a.s. zondag)van mijn dochter geld dat het gebak van de Hema op vrijdag waarschijnlijk vers was. Sorry!!!

4 thoughts on “Echt (geen) Hema (Hema laat je in de kou staan)

 1. Een boze klant

  Ook meegemaakt! Zowel op de 1e verjaardag van mijn zoon als onlangs op de eerste verjaardag van mijn dochter. Bestel je van te voren een mooie taart, is de bsetlling er niet als je hem op komt halen en kun je met een lelijke slagroontaart naar huis omdat er geen tijd meer is om een alternatief te zoeken.

 2. karin

  dit echt grote onzin ik werk al 15 jaar bij de hema op de gebak afdeling, wij krijgen elke dag vers gebak binnen en al het gebak wat je bij ons besteld komt binnen op de dag dat de klant het op komt halen, wij mogen gebak maar 1 dag verkopen en krijgen daarop controle!als er iets mis is gegaan met de levering word s“ochtends de bakkerij gebeld of er nog gebak nageleverd kan worden. de klant word hierover ook meteen gebeld zodat (als er de taart die bestelt is niet meer geleverd kan worden)er een passend alternatief gezocht kan worden.

 3. Gemma

  Het is hartstikke vervelend voor u als er een keer wat fout gaat natuurlijk. Maar ik ben het volledig met Karin eens. De taarten zijn 100% vers. Als u die schnitt bekijkt, zou de slagroom er ook aardig anders uit zien als dat niet zo was.

 4. Chris Koeree

  Beste Gemma,
  Ik stel niet dat de slagroom bedorven was, echter als er niet op zaterdag geleverd wordt dan kan het niet anders zijn dat het gebak van de dag daarvoor was (dus niet dagvers). Als er een keer iets niet goed gaat dan meld ik mij in de winkel en lossen we het probleem rustig op. Maar in dit geval zijn er vele mensen gedupeerd. Mensen, die speciaal voor die dag, een verjaardagstaart hebben besteld en met lege handen vertrokken. Als ik uw reactie bekijk dan moet ik hier uit opmaken dat u bekend bent met de Hema. Dan weet u ook dat op zaterdag, als de winkel om 9:00 uur open gaat, er mensen voor de deur staan te wachten om gebak te halen. Op de bewuste dagen dat mijn kinderen jarig zijn ben ik ook altijd om 9:00 uur van de partij. En juist op dat moment zie je wat er gebeurt. Totale leegverkoop binnen tien minuten en een hoop teleur gestelde ouders.
  Chris Koeree

Leave a Reply