hondenpoepzuiger

Voor degenen zoals ik die hem nog nooit gezien hebben is hier dan de enige echte hondenpoepzuiger. Volgens de bestuurder rijd hij regelmatig langs de hondenuitlaatroutes. Verder komt hij op verzoek ook bij u de mest verwijderen. Dus "Poep op de stoep, bel voor de hondepoep"(zuiger) 196

4 thoughts on “hondenpoepzuiger

 1. R.Bult

  Is het niet heerlijk dat er mensen zijn die (en ik heb ook geen boot) niet mee willen betalen aan het weghalen van de “scheeps”wrakken die je overal ziet dobberen! Maar wel gelukkig zijn met een Hondepoep zuiger ???
  Geen idee wat dit belachelijke ding kost,..
  Ik heb ook geen honden maar betaal waarschijnlijk wel aan dit ding mee, terwijl hondebezitters de poep ook gewoon ZELF kunnen opruimen.

 2. Chris (de eerlijke vinder)

  En weet u wat nou het mooie van dit apparaat is?
  Hij rijd van wijkpost naar wijkpost om te vragen of er nog ergens drollen ontekt zijn waar burgers over klagen.
  Als dit niet het geval is dan blijft het bij een kop koffie drinken. Heeft u ergens wat drollen zien liggen? meld dit dan!!
  zodat het apparaat niet alleen gebruikt wordt om koffie te zuigen.

 3. R.Bult

  Volgens mij kun je beter melden waar GEEN drollen liggen.
  Dit zou dan namelijk een van de weinige plekken zijn waar de drollenvanger van Lelystad nog koffie kan drinken zonder gewetensbezwaren !

 4. hondenbezitter

  als de gemeente nou eens gewoon prullebakken neerzette en gratis poepwegwerpzakjes gaf net als in sommige steden dan zouden een heleboel eigenaren dat mischien ook wel doen en bovendien WAAR BETEEL IK HONDENBELASTING VOOR

Leave a Reply