Grote ruimte weinig inhoud

De verbouwing vordert gestaag en de extra ruimte voor de school en het buurthuis is binnenkort een feit. Ik schrik alleen enorm als ik de verhalen om mij heen moet geloven. Zo doen de verhalen de ronde dat er een behoorlijk aantal ouders voor hun kinderen uitwijken naar andere scholen elders in Lelystad en dat de daarmee gepaard gaande reistijd niet opweegt tegen het belang van hun kinderen. Ook heb ik meerdere ouders gesproken die hun kind al voor de grote vakantie of veel eerder van school hebben gehaald en elders ondergebracht. Bij mij komt dan gelijk de vraag naar boven xe2x80x9cwat is hier aan de handxe2x80x9d Zijn er ouders die hierop willen reageren in positieve of negatieve zin? En wat ik nog veel belangrijker vind is de vraag wat de school hieraan gaat doen als het werkelijk zo is.Mijn ervaring met de leerkrachten is zeker niet negatief, maar dat zegt natuurlijk niets over het totale beleid! Als het zo doorgaat hebben we straks kleinere klassen, hetgeen weer een positieve uitwerking heeft, maar toch?????

192

1 thought on “Grote ruimte weinig inhoud

 1. Mich

  Ha eerlijke vinder

  Ja het zou kunnen mijn kinderen zitten al vanaf het begin af aan op een andere school.
  Ik vind Of vond de sluis geen geschikte school was naar mijn mening te klein en erg rommelig. Ik kan dus niet oordelen over de leerkrachten.
  Verder denk ik dat wat een ouder doet een beslissing van de ouder moet zijn en niet van een ander. Ik ben van mening dat een ouder ten alle tijde in het belang van zijn of haar kinderen handelt en er dan ook goed over nagedacht heeft.

  Groetjes Mich

Leave a Reply