Vooraankondiging

Het is alweer een tijdje rustig rond het web-log.

Dit heeft alles van doen met de beschikbare tijd en het aanbod van artikelen. Geen bericht is goed bericht, maar gaat het dan wel zo goed in onze wijk?

Op sommige punten hebben we veel vooruitgang geboekt, maar op de achtergrond zijn er een hoop punten welke mij zorgen baten. Aan het Bovenwater wordt heel veel aandacht besteed, De beloofde inrichting van de kinderspeelplaatsen is (het zij met wat vertraging) gestart en de verbouwing van de M.F.A. vordert gestaag. Na deze goede punten zijn er natuurlijk ook nog een aantal punten, welke mij toch wel zorgen baten. Hoe gaat het zo meteen met de invulling van het M.F.A, zoals het buurthuis (buurtcentrum) en basisschool De Sluis? Wanneer komen de speeltoestellen en kunnen de kinderen er gebruik van maken? Hoe veilig is het op de Hondenkop. En Wat doet de wijkraad. Dit zijn de punten welke de komende periode onder de aandacht worden gebracht. Heeft u zelf nog informatie uit de wijk, laat het ons dan weten.

Zoals al eerder gezegd xe2x80x9chet web-log Lelystad haven is er voor en door Uxe2x80x9d

Nu eerst maar even een rondje met de camera door de wijk, (het vaste ritueel van de zondag) om te zoeken naar leuke en minder leuke stukjes.

Tot later

De eerlijke vinder

Leave a Reply