hondenpoepzakjes

Vandaag heeft de gemeente bij proef op tien plaatsen in het nieuwe deel van haven honden haltes geplaatst. Op deze plaatsen kunt u geheel gratis een hondenpoepzakje verkrijgen. de gevulde zakjes kunt u na gebruik in de onderste container deponeren. De zakjes zijn zeer gebruiksvriendelijk en u w handen blijven schoon.

177

Op onderstaand overzicht vind u in het groen de hondenlosloopvelden, terwijl de rode stippen de hondenhaltes aangeven waar u gratis uw poepzakje kunt halen en deponeren als hij gevuld is.

176

3 thoughts on “hondenpoepzakjes

 1. Marjolein

  Grappig, letterlijke hondekop met groen gearceerd. Helaas zag ik vandaag al weer een zakje los (ongebruikt) op het gras liggen op de Lemmerkade. BALDADIGHEID?! Jammer.

  Nog niet uitgeprobeerd, onze hond doet achter in de prikkelbosjes zijn ga ik dus niet in, voor overige plaatsen zal ik er zeker gebruik van maken.
  Mits bovenstaande lieden genoeg zakjes overlaten voor uiteindelijk potentixc3xable gebruikers.

  Marjolein

 2. monique lefering

  hallo…
  ik woon aan de andere kant van lelystad…
  in de buurt van het langezand…
  zelf heb ik 4 honden en heb altijd wel van deze zakjes bij mij,maar helaas doet niet iedere hondeneigenaar dat…
  deze bakken zouden door geheel lelystad geplaatst moeten worden…
  ook in het winkelcentrum…
  groetjes

 3. Bert Woltmeijer

  Zoals u heeft gemerkt is de gemeente bezig om de hondepoepoverlast terug te dringen. Onze eerste actie was vier inloopdagdelen te houden. Voor ideeen en suggesties. Daarna zijn op 21 juni bakken geplaats op advies van de bewoners.
  In de gemeente Vlissingen konden ze vertellen dat het echt werkt.
  De hondepoepzuiger komt op verzoek.
  Het is wegens organisatorische reden niet mogelijk om deze periodieksgewijs te laten komen. Heeft te maken met grasmaaien.

Leave a Reply